Όροι Χρήσης

Το eidivaptisisgamou.gr παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να πραγματοποιούν παραγγελίες 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος eidivaptisisgamou.gr Πελάτης» είναι το άτομο που αγοράζει προϊόντα από το eidivaptisisgamou.gr «Προϊόντα» είναι τα αντικείμενα που πωλούνται από το eidivaptisisgamou.gr στον «Πελάτη» και για τα οποία υπάρχει ισχύουσα και νόμιμη απόδειξη λιανικής πώλησης. Οι όροι χρήσης δεν επηρεάζουν την ισχύ και την εφαρμογή των συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού Κράτους.

Όροι Προστασίας Δεδομένων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα eidivaptisisgamou.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του απόρρητη και δεσμεύεται πως δε δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει, πωλεί ή αποκαλύπτει τα προσωπικά στοιχεία του Πελάτη σε τρίτους. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που αυτά ζητηθούν από κάποια Δημόσια Αρχή κ.α. ή θεωρηθεί πως το περιεχόμενο της επικοινωνίας θίγει το ηλεκτρονικό κατάστημα eidivaptisisgamou.gr Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ζητήσει τη διαγραφή του από τη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος εφ όσον δεν επιθυμεί πλέον τις υπηρεσίες που προσφέρονται, αλλά σε περίπτωση επανεγγραφής του, δε θα δικαιούται όσα προνόμια είχε αποκτήσει πρωτύτερα.
Χρήση των υπηρεσιών του eidivaptisisgamou.gr
Ο Πελάτης οφείλει κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος eidivaptisisgamou.gr να σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων (όπως περιγράφεται στην αντίστοιχη παράγραφο), να τηρεί τους όρους χρήσεως και να παρέχει τα αληθή προσωπικά του στοιχεία, τα στοιχεία παράδοσης και πληρωμής όπως ζητούνται στη σελίδα «Καλάθι Αγορών» για να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του. Επίσης δεσμεύεται πως δε θα κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος eidivaptisisgamou.gr για την τέλεση αξιόποινων πράξεων σύμφωνα με το Δίκαιο του Ελληνικού Κράτους. Σε περίπτωση παροχής ψευδών στοιχείων το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών ή / και την ολοκλήρωση και αποστολή παραγγελίας.
Ο Πελάτης συμφωνεί πως δε θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος eidivaptisisgamou.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου που είναι παράνομο, προσβλητικό ή βλαπτικό για το eidivaptisisgamou.gr και τους χρήστες του ή για το οποίο δεν έχει δικαίωμα μετάδοσης.
Η καθυστερημένη παράδοση προϊόντων δε δίνει το δικαίωμα στον Πελάτη να αρνηθεί την εξόφληση της παραγγελίας του, ή να μην πραγματοποιήσει τη συναλλαγή. Τέλος ο Πελάτης συμφωνεί πως τα μέλη, οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι της eidivaptisisgamou.gr δεν ευθύνονται για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει από τρίτα μέλη που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο eidivaptisisgamou.gr. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.
Η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα eidivaptisisgamou.gr καθώς και η εγγραφή του Πελάτη σε αυτό συνεπάγεται πως αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης. Παρακαλούμε μην προχωρήσετε σε εγγραφή ή παραγγελία αν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα eidivaptisisgamou.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των Όρων αυτών οποιαδήποτε στιγμή το κρίνει απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τον Πελάτη πλην της δημοσίευσης τους στην ιστοσελίδα του.
Συμβουλή: Μην αποκαλύπτετε σε τρίτους το όνομα χρήστη σας, τον κωδικό σας καθώς και τα προσωπικά σας δεδομένα όσον αφορά τα στοιχεία του τρόπου πληρωμής προς το ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Επίσης μην ξεχνάτε να εξέρχεστε από το λογαριασμό σας στο τέλος της περιήγησης στον ιστότοπο eidivaptisisgamou.gr, σε περίπτωση που δεν εισέρχεστε από τον προσωπικό σας υπολογιστή. Παρακαλούμε, ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση που αντιληφθείτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας!
Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διακόψει τις υπηρεσίες που προσφέρει με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα eidivaptisisgamou.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων, οφειλόμενο είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς. Εναπόκειται αποκλειστικά στον παραλήπτη η ευθύνη για την προστασία του συστήματός του από ιούς και την αποδοχή ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Το eidivaptisisgamou.gr και οι συντελεστές στη δημιουργία και συντήρησή του δε φέρουν ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση της ιστοσελίδας, τη διαβίβαση των δεδομένων, ή πιθανής παραβίασης των όρων χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος συναλλαγών.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο του eidivaptisisgamou.gr όπως τα κείμενα, οι εικόνες, το λογότυπα, τα εμπορικά σήματα και τα γραφικά αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος eidivaptisisgamou.gr και των συνεργατών του. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναμετάδοση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος eidivaptisisgamou.gr ή των συνεργατών του. Η ιστοσελίδα eidivaptisisgamou.gr προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Παρουσίαση Προϊόντων

Το eidivaptisisgamou.gr δεσμεύεται ότι τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση από το ηλεκτρονικό του κατάστημα, είναι αυθεντικά και στις επίσημες συσκευασίες τους. Οι φωτογραφίες και τα κείμενά στις σελίδες παρουσίασης τους είναι πραγματικές. Το eidivaptisisgamou.gr προσπαθεί να απεικονίζει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προς πώληση προϊόντα, όμως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται εάν έχει τροποποιηθεί συσκευασία ή / και συστατικά σε κάποιο προϊόν του.

Όρια Ευθύνης

Η χρήση του ιστότοπού μας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα eidivaptisisgamou.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει αλλά δεν υπάρχει απόλυτη εγγύηση πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος σε άλλο ιστότοπο παρέχεται για δική σας διευκόλυνση και το eidivaptisisgamou.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ιστοτόπων αυτών. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι πραγματικές. Το eidivaptisisgamou.gr καταβάλει αδιάκοπες προσπάθειες για την ακριβή περιγραφή των προϊόντων και τη συνεχή ενημέρωση σας σχετικά με αυτά, παρ όλα αυτά δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή ανακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από τις κατασκευάστριες ή προμηθεύτριες εταιρίες.
Οι τιμές του eidivaptisisgamou.gr καθώς και οι οποιεσδήποτε εκπτώσεις και προσφορές είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από το διαδικτυακό τόπο του eidivaptisisgamou.gr.
Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%. ή αναφέρεται όπου αυτό δεν ισχύει.

Γενικές πληροφορίες

-Η σύμβαση με όλους τους όρους καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου www.eidivaptisisgamou.gr
Κάθε απόκλιση πρέπει μα επιβεβαιώνεται από την εταιρεία μας εγγράφως
-Η αποστολή της παραγγελίας σας προϋποθέτει αποδοχή των όρων της παρούσας σύμβασης.
-Η εταιρεία μας δεσμεύται ως την πληρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών όπως εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

- Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στο θέμα ασφάλειας προσωπικών δεδομένων και ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
- Ταυτοποιήση πελάτη. Οι κωδικοί για την αναγνώριση του πελάτη είναι
Όνομα χρήστη (username)
Κωδικός πρόσβασης (password)
Ο πελάτης μπορεί να αλλάξει τον κωδικό του πρόσβασης όποτε εκείνος επιθυμεί εφόσον είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής, αλλά και ο μοναδικός υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας των κωδικών του. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για την συναλλαγή με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε περίπτωση απώλειας η διαρροής του μυστικού σας κωδικού πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, αλλίως ουδεμία ευθύνη φέρουμε για την χρήση του μυστικού σας κωδικού από τρίτα άτομα. Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία καθως και τα στοιχεία των συναλλαγών σας θεωρούνται απόρρητα.

Παραγγελίες

- Οι παραγγελίες λαμβάνονται μέσω του διαδικτύου με τη συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας στον ιστότοπο www.eidivaptisisgamou.gr και είναι δεσμευτικές μόνο εφόσον έγιναν δεκτές από την εταιρεία μας με την επιβεβαίωση παραγγελίας η οποία αποστέλλεται με mail, υποχρεούστε δε να ελέγξετε την παραγγελία και να ενήμερωσετε την εταιρεία μας με την απόστολη μιας ηλεκτρονικής ειδοποίησης επιβεβαίωσης παραγγελίας για αποφυγει προβλημάτων και παρεξηγησεων. Αν η εταιρεία μας δεν λάβει ηλεκτρονική ειδοποιήση επιβεβαίωσης παραγγελίας από τον πελάτη εντος της ημέρας τοτε η παραγγελία θεωρήται άκυρη.
- Η εταιρεία μας έχει την ευχέρεια την άρνηση εξυπηρέτησης, ακύρωσης λογαριασμών χρηστών, αλλαγής η ακύρωσης παραγγελιών.
- Εάν θέλετε να ακυρώσεται την παραγγελίας σας, μπορεί να γίνει πριν την αποστολή/παραλαβή του προιόντος και μονο εφόσον μας αποστείλεται e-mail στην παρακάτω διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Μετά την παραλαβή του προιόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Τιμές και Όροι πληρωμής

- Η τιμή καταλόγου των προϊόντων αντιπροσωπεύει την λιανική τιμή της συσκευασίας ( όπου δεν αναφέρεται συσκευασία είναι η τιμή μονάδας) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
- Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση με τους παρακάτω τρόπους

Αποστολές – Παράδοση

- Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός την ελληνικής επικράτειας, τα προϊόντα θα σας αποσταλλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας με courier.
- Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται σύμφωνα με το βάρος και τον τόπο αποστολής. Μαζι με το mail για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας από την εταιρεία μας σας γνωστοποιούμε και το ακριβές κόστος των μεταφορικών. Εφόσον δεν συμφωνείται με το κόστος των μεταφορικών μπορείται εντός 3 ωρών από την ώρα λήψης του mail από την εταιρεία μας να ζητήσετε ακύρωση η διόρθωση της παραγγελίας σας. Μετά την πάροδο των 3 ωρών θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής του κόστους μεταφοράς ενδεικτικά το κόστος αποστολής μέχρι 2 κιλά είναι:
- Αποστολές με προπληρωμή
Αττική 2.50 ευρώ
Εκτός Αττικής 2.50ευρώ
Επιπλέον κιλό εντός Αττικής +1.50ευρώ
Επιπλέον κιλό εκτός Αττικής +1.50ευρώ

Με αντικαταβολή +2.00ευρώ

-Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση που οφείλονται σε περίπτωση ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, φυσικές καταστροφες, τρομοκρατικές ενέργειες ή προβλήματα προμηθευτών μεταφοράς.

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος
Επιστροφής των προϊόντων και το κόστος αποστολής τους αρχικά σε εσάς. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Εάν θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα
που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας, ημερομηνία αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και αιτιολογία της επιστροφής εντος των ως ανω 3 ημερών υπο την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την εταιρεία μας. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα είναι Βας. Αλεξάνδρου 59 Περιστέρι, Τ.Κ 12 131 Αθήνα και υποχρεωτικά με συστημένη επιστολή ή με courier με το κόστος του αγοραστή (αποστολέα), η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνεται μέσω τραπέζης.

Η παρούσα σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από την νομοθεσία.

Ωράριο καταστήματος :Δευτέρα,Τετάρτη : 09:30 - 15:00 / Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή : 09:30-14:00 & 17:30-21:00 /
Σάββατο : 09:30-15:00